Over onsAutoverhuur Lienden is ontstaan vanuit Autobedrijf Lienden. Door onze jarenlange ervaring merkte wij dat de vraag naar het huren van auto's steeds groter werd. Daarom zijn wij in 2021 begonnen met het verhuren van auto's. U kunt bij ons terrecht voor lange termijn verhuur maar ook voor een dag of week. Autoverhuur lienden is aangesloten bij Bovag en AD. 

 

 

 


Autoverhuur Lienden is een full-service autoverhuurbedrijf voor Lienden en omgeving. Door de centrale ligging aan de N206 is Autoverhuur Lienden optimaal bereikbaar. Autoverhuur Lienden beschikt over diverse type auto's, van groot naar klein. Naast de verhuur verzorgt Autoverhuur Lienden voor het eigen onderhoud van de auto's. Hierdoor zijn alle huurauto's goed onderhouden en veilig voor op de weg.


Autoverhuur Lienden heeft een brede en een kwalitatief hoog productaanbod. Wij proberen voor iedereen passend advies te geven en zorgen hierdoor dat u met juiste auto op maat op pad kan gaan. Ook voor lange termijn verhuur kunt u bij ons een gespecificeerde offerte aanvragen. Zowel zakelijk als prive. Dus mocht het gewenste voertuig niet bij ons op de website staan, informeer dan zeker naar de mogelijkheden.